Skip to main content
Allt

Pawpalace: Ditt husdjur kommer att älska oss!

By 18 mars 2023No Comments

Det finns inget som kan ersätta den kärlek och glädje som husdjur ger oss. De är lojala, förtjusande och fyllda med personlighet. Vi på Pawpalace förstår hur viktiga våra fyrbenta vänner är för oss och att de förtjänar bara det bästa av allt. Vår butik har allt du behöver för att ta hand om ditt husdjur på bästa möjliga sätt.

Allt för alla djur

Vi förstår att alla djur har sina egna speciella behov, oavsett om det är en liten kanin eller en stor hund. Vi har en stor variation av produkter som riktar sig till olika djurarter som hundar, katter, kaniner, marsvin, illrar, möss, råttor, hamstrar, deguer och chinchillor. Vårt sortiment sträcker sig från matskålar till sängar, borstar till burar och mycket mer.

Säkra betalningar med Klarna

Vi vill att din shoppingupplevelse ska vara så trygg som möjligt. Det är därför vi samarbetar med Klarna för att säkerställa att dina betalningar görs på ett säkert och tryggt sätt. Vi vet att din tid är värdefull, och att du inte vill lägga en enda sekund på oro över betalningsprocessen. Med Klarna, kan du slappna av och fokusera på att hitta det perfekta tillbehöret för ditt husdjur.

Snabba leveranser via Postnord

Vi förstår också hur viktigt det är för dig att få dina beställningar snabbt. Vi erbjuder därför snabba leveranser via Postnord till ditt närmaste ombud. Det innebär att du får din beställning snabbt och bekvämt, så att du kan börja använda dina nya produkter för ditt husdjur direkt.

Fri frakt över 500 kr

Och om du handlar för mer än 500 kronor, bjuder vi dessutom på frakten. Det är ett sätt för oss att visa vårt tack för din lojalitet. Vi vill att du ska känna dig belönad för att du valde oss som din butik för djurtillbehör.

Pawpalace – Vi bryr oss om ditt husdjur lika mycket som du gör!

Vi är glada över att vara en del av den fantastiska gemenskapen av husdjursägare som finns där ute. Vi vet att du bryr dig om ditt husdjur och det är därför vi finns här – för att hjälpa dig att ta hand om dem på bästa möjliga sätt.