Skip to main content
Allt

Pawpalace – Din butik för alla dina husdjur

By 18 mars 2023No Comments

Som husdjursägare är det viktigt att du tar hand om dina djur på bästa sätt. Oavsett om du har en hund, katt eller något mindre som en hamster eller kanin, är det viktigt att du har rätt utrustning för att ta hand om dina djur på bästa sätt. Pawpalace är din online shop för alla dina husdjursbehov.

På Pawpalace har vi ett brett sortiment av produkter för alla sorters husdjur. Vi förstår att alla husdjur är unika och behöver olika saker för att trivas och må bra. Det är därför vårt sortiment innehåller allt från halsband och koppel till matskålar, foder, burar och sängar.

En säker butik att handla på online

När du handlar hos Pawpalace kan du vara säker på att du gör det på ett tryggt sätt. Vi samarbetar med Klarna för att erbjuda säkra betalningar, så att du kan känna dig bekväm när du handlar hos oss. Dessutom erbjuder vi snabba leveranser via Postnord till ditt närmaste ombud. Om du handlar för mer än 500 kronor bjuder vi dessutom på frakten.

Allt du behöver på ett ställe

Pawpalace är en plats där du kan hitta allt du behöver för ditt husdjur. Vi har allt från halsband och koppel till matskålar, foder, burar, bäddar och sängar för alla fyrbenta husdjur. Vi har också ett brett utbud av produkter för mindre husdjur som hamstrar, kaniner, marsvin, råttor, möss, deguer och chinchillor.

Oavsett om du söker efter ett nytt halsband till din hund eller en bekväm säng till din katt, så har vi det du behöver för att ta hand om dina husdjur på bästa sätt.

Kundservice som bryr sig

Hos Pawpalace bryr vi oss om våra kunder och deras husdjur. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta rätt produkter för dina husdjur, särskilt om du är ny inom husdjursvärlden. Vårt kunniga team av husdjursentusiaster är alltid redo att hjälpa dig att hitta de rätta produkterna för dina husdjur och svara på alla dina frågor och funderingar.