Skip to main content

När du ska hyra en kontorsplats hos oss på Hagalunds Kontorshotell så får du tillgång till vårt gemensamma köksutrymme där du kan värma och äta mat, och det ingår alltid kaffe och färsk frukt. Vi bjuder på internet från Bahnhof där du kan välja mellan trådlös anslutning eller med kabel. Skrivare och kopiator finns alltid tillgängligt, och du betalar endast för det du använder och det är alltså inget som vi lägger till i hyran. Städning av kontoret ingår givetvis.

Utöver det har vi 2 konferenslokaler och 4 mindre mötesrum som du som gäst har tillgång till.

Kontorshotell i  Stockholm

På Hagalunds kontorshotell erbjuder vi en lugn och öppen arbetsmiljö. Vår ambition är att du som egenföretagare eller entreprenör ska känna dig inspirerad varje dag du kommer in på kontoret. Vi har en mängd olika kontorsstorlekar och kontorslayouter som passar dina behov och våra priser är mycket konkurrenskraftiga. Vi erbjuder också en rad tjänster och bekvämligheter, bland annat höghastighetsinternet, mötesrum och en bemannad reception.

Vårt kontorshotell ligger i hjärtat av Stockholm, nära alla större transportknutpunkter. Vi är också omgivna av en mängd restauranger, kaféer och butiker.

Om du letar efter ett kontorshotell i Stockholm, kontakta oss idag för att få veta mer om vad vi kan erbjuda dig. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med de kontor som vi har att erbjuda.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att göra Hagalunds kontorshotell till din idealiska kontorsuthyrning i Stockholm. Tack för att du överväger oss som din leverantör av kontorsuthyrning.

Om du vill veta mer om kontorsuthyrning Stockholm eller Hagalunds kontorshotell, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna till på alla sätt vi kan. Tack för ditt intresse!

Vi ligger på Hagalunds industriområde som ligger mellan Karolinska och Solna Centrum. Vilket gör att vi är ett kontorshotell bara några minuter utanför Stockholms innerstad.

Solna är Sveriges bästa företagskommun – 12 år i rad! L