Skip to main content

Köksbörsen är din enda kontaktpunkt för alla dina behov av restaurangmaskiner. Oavsett om du behöver ny eller begagnad utrustning har de ett stort urval att välja mellan. Deras expertteam kan svara på alla frågor du kan ha och ge dig vägledning för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för din verksamhet.

De förstår att det är viktigt att ha rätt utrustning för att driva ett framgångsrikt kök, och därför strävar de efter att tillhandahålla kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. De har en mängd olika maskiner, inklusive kommersiella ugnar, kokplattor, fritösar, ismaskiner och mycket mer. Alla deras produkter är sömlöst integrerade i befintliga arbetsflöden i köket och utformade med den senaste tekniken i åtanke.

Begagnade och nya restaurangmaskiner

För dem som vill köpa begagnade restaurangmaskiner erbjuder Köksbörsen renoverade modeller samt certifierade begagnade enheter. Deras certifierade begagnade maskiner rengörs och testas av deras experter innan de säljs på marknaden för att säkerställa kvalitetsprestanda. De erbjuder även utökade garantier så att du kan vara säker på att du är täckt om ett problem skulle uppstå.

På Köksbörsen prioriterar de kundnöjdhet. Deras kunniga personal är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och förklara hur specifika maskiner kan gynna din affärsverksamhet. Dessutom erbjuder de finansiella lösningar som är skräddarsydda för varje enskild kunds budget så att de kan få den perfekta installationen utan att spränga banken.

Oavsett vilken typ av restaurangmaskin du letar efter – oavsett om det är en kommersiell ugn eller en ismaskin – Köksbörsen har allt! Med deras utbud av nya och begagnade produkter i kombination med deras kundservicefilosofi kan du lita på att de är din förstahandsresurs för alla behov av restaurangmaskiner!