Skip to main content
Allt

Hybridmöten och videokonferenser

By 11 maj 2023No Comments

Forecom är en världsledande leverantör av uthyrning och utrustning för konferensrum. Med sitt omfattande produktsortiment har de allt du behöver för att se till att dina Zoom-videokonferenser, webbkonferenser och hybridstudio-evenemang går smidigt.

Zoom-videokonferenser är den snabbast växande typen av affärskommunikation idag. Den gör det möjligt för användare att träffa kollegor och kunder praktiskt taget var som helst i världen, utan att behöva ha fysiska lokaler eller oroa sig för dyra resekostnader. Forecoms toppmoderna Zoom-videokonferensrum kan hyras till ett överkomligt pris och är fullt utrustade med all audiovisuell utrustning du behöver för ett lyckat möte. De ljudisolerade väggarna och de akustiska skumplattorna garanterar tydlig ljudkvalitet samt utmärkt avskildhet för samtalen. Alla rum är också utrustade med högupplösta kameror för att fånga varje detalj med skarp tydlighet. Och eftersom Forecom tillhandahåller löpande teknisk support kan du vara säker på att eventuella problem snabbt kommer att lösas.

Webbkonferenser blir alltmer populära på grund av deras flexibilitet och användarvänlighet. Forecom har ett brett utbud av tekniska lösningar som gör dina webbkonferenser smidiga, säkra och effektiva. Deras molnbaserade tjänster ger ljud- och videokommunikation av strömmande kvalitet som gör att möten på långa avstånd känns som om alla är i samma rum – oavsett var i världen de befinner sig. De har också avancerade brandväggar som skyddar känsliga data från att nås av oönskade personer eller organisationer utanför din organisations nätverkssäkerhetsområde.

Vad menas med Hybridmöten?

Hybridmöten är ett sätt att mötas som blev allt mer populärt under coronapandemin. De ger deltagarna större flexibilitet och valfrihet, men de innebär också att det krävs extra planering för att säkerställa en framgångsrik mötesupplevelse.

För att lyckas med hybridmöten behöver arrangörerna ta hänsyn till flera olika aspekter. Först och främst bör man se till att ha riktlinjer för hur man ska använda tekniken som används för att koppla samman de digitala deltagarna med de som är på plats. Det är viktigt att alla vet hur man ansluter sig, vilka verktyg som ska användas och hur man kan delta i diskussioner.

Det är också viktigt att se till att alla deltagare har en positiv upplevelse av mötet, oavsett om de är närvarande eller inte. För detta kan det vara bra att ha en moderator som leder mötet och ser till att alla har chansen att delta i diskussionerna. Det kan vara bra med tydliga tidsramar för olika aktiviteter, såsom presentationer eller gruppdiskussioner, för att undvika långdragna samtal.

Hybridmöten erbjuder stora möjligheter för arrangemang av olika slag, men det kräver extra planering för att säkerställa en framgångsrik upplevelse för alla deltagare.

Om du letar efter något mer unikt än ännu en Zoom-videokonferens eller webbkonferens, erbjuder Forecoms Hybrid Studios en innovativ lösning som kombinerar båda virtuella konferenstekniker i ett paket. Hybridstudior är specialdesignade utrymmen som är utrustade med innovativ audiovisuell utrustning som multitouch-skärmar, interaktiva whiteboards, robotarmar, 3D-projektorer och kollaborativa styrsystem – allt integrerat i ett kraftfullt system som enkelt kan hantera stora möten med hundratals deltagare från olika platser runt om i världen samtidigt! Med den här kraftfulla hybridtekniken får du alla fördelarna med samarbete på distans: kostnadsbesparingar genom minskade resekostnader, ökad produktivitet i teamet, ökad effektivitet genom att arbeta samtidigt med flera uppgifter, förbättrad kommunikation i distansgrupper samt ett professionellt utseende som hjälper till att bygga upp kundernas förtroende för ditt företag.

Forecom är vi mycket stolta över att förse våra kunder med banbrytande tekniska lösningar som överträffar förväntningarna varje gång. Vi strävar efter att ligga i framkant när det gäller innovation så att våra kunder alltid har tillgång till de senaste verktygen för sina virtuella möten – oavsett om det är en Zoom-videokonferens eller webbkonferens eller till och med en avancerad hybridstudioinstallation! Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan förvandla ditt nästa möte till en oförglömlig upplevelse!