Skip to main content
Allt

Rengör ditt kapell med kvalitet i Stockholm

By 11 maj 2023No Comments

Orienttvätt är ditt förstahandsval för kapelltvätt i Stockholm. Med sin moderna fabrik och fokus på biologiska och mekaniska behandlingar kan de erbjuda bästa möjliga service när det gäller att se till att ditt kapell är rent och fräscht.

I över 25 år har Orienttvätt arbetat med att tillhandahålla kvalitativa kapelltvättningstjänster i Stockholmsområdet. Deras erfarna personal har åtagit sig att tillhandahålla ett professionellt och grundligt arbete varje gång, vilket gör att du kan känna dig lugn i vetskapen om att deras expertis kommer att hålla ditt kapell i absolut bästa skick.

Orienttvätt använder sig av en toppmodern anläggning i Norrköping, Sverige, där de har tillgång till spetsteknologi och miljövänliga hållbarhetsmetoder. Detta gör det möjligt för dem att tillhandahålla en effektiv och miljövänlig tjänst för dina behov av kapellrengöring. De använder endast biologiskt nedbrytbara ämnen i alla sina behandlingar, vilket bidrar till att minska miljöpåverkan ytterligare.

Förutom användningen av miljövänliga produkter använder Orienttvätt också ledande teknik för återanvändning av vatten, vilket gör att de kan återanvända upp till 80 % av allt vatten som används under rengöringsprocessen. Detta bidrar inte bara till att minska deras egna kostnader utan sparar också värdefulla resurser som annars skulle slösas bort om Orienttvätts innovativa tillvägagångssätt inte beaktades.

Vad kostar det att tvätta ett kapell?

Orienttvätts priser startar på 1 200 kr.

När det gäller att hålla ditt kapell rent och fräscht kan du lita på Orienttvätt med alla dina behov – mattor, baldakiner och andra textilier inkluderade! Deras team av erfarna yrkesmän kommer att se till att även de mest invecklade delarna rengörs på ett säkert sätt utan att skador eller missfärgningar uppstår. Alla material kommer att behandlas med stor omsorg samtidigt som de ger en oklanderlig finish som du kan vara stolt över.

Orienttvätt erbjuder alltid en utmärkt kundserviceupplevelse samt teknisk support under hela processen om du någonsin skulle behöva hjälp eller råd vid något tillfälle. De erbjuder också ett brett utbud av tilläggstjänster, till exempel regelbundna underhållsbesök som bidrar till att ditt kapell ser ut som bäst under längre tidsperioder än vad som annars skulle vara möjligt om det lämnades obehandlat under längre tidsperioder.

Om du letar efter kvalitativa kapellrengöringstjänster i Stockholm så behöver du inte leta längre än Orienttvätt! Med deras toppmoderna anläggning, banbrytande teknik, miljövänliga hållbarhetsmetoder och engagemang för kundnöjdhet – kan du vara säker på att när det gäller att hålla ditt kapell snyggt och snyggt – Orienttvätt har allt du behöver!