Skip to main content
Allt

Göra egen betongvägg med produkter från Design by Cement

By 11 maj 2023No Comments

Design By Cement erbjuder en revolutionerande produkt som ger dig möjlighet att skapa din alldeles egna betongvägg utan att behöva anlita yrkesmän eller oroa dig för komplicerade installationssteg. VITRUVIUS mikrocement är en innovativ och lättanvänd betongfinish som ofta används i interiör- och exteriördesignmiljöer. Det är en premiumprodukt som tillverkas av 100 % naturligt mineralcement – så det finns inga kemikalier eller gifter som tillsätts under produktionen. Med VITRUVIUS microcement kan du enkelt göra din egen betongvägg på bara några timmar, med minimal ansträngning från början till slut.

VITRUVIUS microcement är perfekt för att förvandla alla bostadsutrymmen till något unikt och sofistikerat. Det är det perfekta valet för alla som vill höja sin heminredning med en modern och chic look. Produkten har utformats med bekvämligheten i åtanke – den levereras färdigblandad, så det finns inget behov av att blanda ingredienser eller köpa ytterligare verktyg eller utrustning. Allt du behöver göra är att applicera materialet direkt på din väggyta med hjälp av en rulle eller pensel.

Kan man lägga Microcement själv?

Vitruvius är en microcement som man kan lägga själv, utan varken specialmaskiner eller förkunskaper. Men som med alla hantverk så ger en erfaren hand det lilla extra på slutresultatet. 

VITRUVIUS mikrocement finns i en rad olika färger och texturer så att du kan anpassa utseendet på din vägg efter dina personliga stilpreferenser. Från ljusgrå toner för minimalistiska interiörer till djärva svarta nyanser för mer vågade designer har Design By Cement något för alla. Materialet ger också en överlägsen täckning, vilket gör det idealiskt för att täcka stora ytor utan att behöva använda flera lager färg eller tapeter. Dessutom är VITRUVIUS mikrocement ett hållbart material som inte flagnar eller bleknar med tiden som vissa andra produkter gör.

En annan stor fördel med att använda VITRUVIUS microcement är att det kräver minimalt underhåll när det väl är installerat – allt du behöver göra är att rengöra spill omedelbart och ibland använda en förseglare beroende på miljön där materialet applicerades. Detta gör det utmärkt för upptagna hushåll eftersom du inte behöver spendera tid på att skrubba väggar eller oroa dig för att fläcka dem oavsiktligt när du lagar mat eller städar upp efter måltider!

Att göra din egen betongvägg har aldrig varit enklare – tack vare Design By Cements mikrocementprodukt VITRUVIUS! Produkten är tillräckligt enkel för att vem som helst ska kunna applicera den på egen hand med minimal ansträngning, men ger ändå överlägsen täckning och hållbarhet jämfört med andra produkter på marknaden idag. Dessutom gör dess utbud av färg- och texturalternativ det möjligt för husägare att anpassa sina väggar enligt sina individuella stilpreferenser utan att behöva oroa sig för underhållet efteråt! Så om du letar efter ett enkelt sätt att förvandla vilket rum som helst till något speciellt och unikt – överväg att investera i Design By Cement’s VITRUVIUS mikrocement idag!