Skip to main content
Allt

Kontakta Holm rekrytering för att hitta rätt personal

By 29 maj 2023No Comments

Human resources interim är en specialiserad form av HR-tjänster som kan vara till nytta för företag som behöver kortsiktig hjälp. Holm Rekrytering tillhandahåller utmärkta interimstjänster inom HR och erbjuder stöd till företag som behöver skräddarsydda och anpassade rekryteringslösningar.

Holm Rekrytering förstår vikten av att hitta rätt medarbetare för varje organisation, och med sitt expertteam kan de erbjuda omfattande rekryteringslösningar som är skräddarsydda efter företagets specifika behov. Deras engagerade rekryterare förstår hur viktigt det är att matcha rätt kandidat med jobbkraven, så att alla inblandade parter kan dra nytta av ett framgångsrikt resultat.

Teamet på Holm Rekrytering har stor erfarenhet av att tillhandahålla interimstjänster inom human resources. De har omfattande kunskaper när det gäller att förstå och hantera de tekniska aspekterna av rekrytering, samt att kunna identifiera optimala kandidater för de tillgängliga rollerna. Teamet har också en djup förståelse för företagskultur och arbetar nära företag för att utveckla långsiktiga personalstrategier som säkerställer framgångsrika resultat.

Human resources interim

Genom sin Recruitment 2.0-metod skräddarsyr Holm Rekrytering sina tjänster efter varje enskilt företags behov, så att de kan uppfylla alla krav och säkerställa bästa möjliga resultat för företag som letar efter snabba och effektiva rekryteringslösningar. De strävar efter att odla relationer med sina kunder, vilket innebär att de tar sig tid att analysera ett företags kultur innan de utvecklar en effektiv strategi för att rekrytera topptalanger, samtidigt som de implementerar innovativa metoder för att hitta nya kandidater som är kvalificerade för en viss roll eller branschsektor.

Förutom att tillhandahålla interimstjänster inom HR erbjuder Holm Rekrytering även kostnadseffektiva långsiktiga rekryteringslösningar, såsom outsourcade bemanningsavtal eller permanenta placeringar på nyckelpositioner inom en organisation. Detta gör det möjligt för dem att ta ansvar för att säkerställa att alla nyanställda har alla nödvändiga färdigheter som krävs av deras arbetsgivare samtidigt som de säkerställer att de får värde från att investera i talangförvärvskostnader för att locka kvalitetstalanger till sin organisation.

Holm Rekrytering är mycket noga med att hantera konfidentiell information och säkerställer datasäkerhet i varje steg av processen – från att intervjua potentiella kandidater till att hantera dataskyddspolicyer när de arbetar med projekt som omfattar personlig information. Deras dataskyddsåtgärder omfattar användning av säkra kommunikationsverktyg som krypterad e-post eller programvara för videokonferenser, robusta protokoll för åtkomsthantering, uppdatering av GDPR-riktlinjer, regelbundna utbildningstillfällen om dataskyddsprocedurer och, ännu viktigare, detaljerade frågor om datasäkerhet under intervjuer med potentiella arbetsgivare eller anställda för att säkerställa att sekretessfrågor hanteras korrekt innan något avtal ingås.

Holm Rekrytering erbjuder omfattande interimstjänster inom HR som är särskilt utformade för dem som behöver snabba men skräddarsydda rekryteringslösningar utan att kompromissa med kvalitet eller tjänsteleveransstandarder. Deras Recruitment 2.0-metod säkerställer att företag får högkvalitativa kandidater som kan hjälpa dem att gå vidare mot större framgångar – samtidigt som de också får värde från att investera i rekryteringskostnader över tid – vilket gör det möjligt för organisationer att bygga hållbara team som kan driva exceptionella prestationer inom sina respektive marknader eller sektorer