Skip to main content

Kruthare i Täby är ett mycket erfaret och respekterat lokalt måleriföretag som har varit verksamt i över femton år. Vi är stolta över att leverera kvalitetsarbete tillsammans med utmärkt kundservice och tillfredsställelse.

Vårt team av professionella målare är kvalificerade och certifierade för att arbeta med både kommersiella och privata projekt och tar hand om alla dina målningsbehov. Vi specialiserar oss på inomhus- såväl som utomhusmålning och slutför jobb från små till stora projekt. Vårt team är utbildade för att hantera alla situationer och kommer alltid att sträva efter att uppfylla de högsta standarderna i branschen.

Med Kruthare kan du förvänta dig kvalitet, professionalism och effektivitet i alla lägen. Vårt engagemang för excellens syns tydligt i vår uppmärksamhet på detaljer, användning av högkvalitativa material och tillmötesgående kundservice. Vi prioriterar kundtillfredsställelse över allt annat och det syns i våra resultat. Våra fullt kvalificerade målare tar stor hänsyn medan de arbetar med ditt projekt så att du kan vara säker på att du får bästa möjliga resultat varje gång.

För oss kommer säkerheten alltid först så vi ser till att alla våra medarbetare alltid följer hälso- och säkerhetsföreskrifterna. Alla våra anställda har genomgått en omfattande säkerhetsutbildning så du kan vara säker på att din egendom är säker när vi arbetar på den. Vi garanterar också att oavsett vilken typ av projekt vi åtar oss – stort eller litet – kommer det att slutföras inom den angivna budgeten och tidsramen.

På Kruthare förstår vi hur viktigt det är för våra kunder att hålla sina hem snygga både utvändigt och invändigt, därför erbjuder vi överkomliga priser utan att kompromissa med kvalitet eller service. Våra priser är rättvisa och transparenta vilket gör det lätt för kunderna att fatta välgrundade beslut om sitt målningsprojekt innan de binder sig ekonomiskt. Vi kanske inte är det billigaste alternativet, men vi tror att mycket konkurrenskraftiga priser i kombination med överlägset hantverk gör oss till ett av de mest kostnadseffektiva alternativen som finns i Täby idag!

Vi är fast beslutna att ge våra kunder en enastående målningsupplevelse varje gång de väljer Kruthare Måleri i Täby! Om du vill ha en gratis offert eller vill ha mer information om våra tjänster så tveka inte att ta kontakt med oss idag!