Skip to main content

Lindvalls chark falukorv är en klassiker i det svenska köket. Det är en traditionell svensk korv gjord av finhackat fläsk- och nötkött med tillsats av lök och kryddor. Den har en mild smak, vilket gör den populär bland både vuxna och barn.

Falukorv från Lindvalls chark tillverkas av de bästa ingredienserna för att säkerställa att smak och kvalitet alltid är i topp. Det griskött och nötkött som används för att göra falukorv är extremt färskt, vilket ger korven dess unika smak. För att förstärka smaken tillsätter man finhackad lök samt salt, vitpeppar, kryddpeppar och muskot. Kombinationen av dessa kryddor skapar en underbart fyllig smak som gör falukorv så populär bland svenskarna.

Falukorv från Lindvalls chark skärs i korta bitar och röks över bokved för att ge den sin autentiska rökiga smak. Denna metod hjälper till att bevara falukorven samtidigt som den tillför en subtil rökighet som gör den ännu godare! När falukorv väl är klar kan man njuta av den som en del av vilken måltid som helst – antingen varm eller kall – som en ingrediens i grytor eller som en del av ett klassiskt svenskt köttbullspålägg.

När du köper falukorv från Lindvalls chark är du garanterad en autentisk upplevelse varje gång. Företaget använder inte bara traditionella recept för sina falukorvar utan alla ingredienser som används kommer direkt från Sverige! Detta innebär att du endast får en produkt av bästa kvalitet som har producerats med hjälp av urgamla tekniker som gått i arv genom generationer av svenska familjer.

Om du letar efter en klassisk svensk korv att lägga till dina måltider så leta inte längre än till falukorv från Lindvalls chark! Med sin klassiska smak och konsistens är falukorvs ett utmärkt sätt att lägga till lite läckerheter på din tallrik! Oavsett om du njuter av dem varma eller kalla – med potatis eller pasta – så kommer falukorvs garanterat att få fram allas vår inre foodie!