Skip to main content
Allt

Varför kataloger och visitkort är en effektiv marknadsföring för ditt företag

By 31 juli 2023No Comments

Ett tryckeri med kunniga anställda och avancerad utrustning kan vara avgörande för företag som söker framgångsrik marknadsföring genom tryckta kataloger och visitkort. Trots digitaliseringen gör de här två marknadsföringsverktygen fortfarande effekt. I den här artikeln tar vi upp hur du genom ett seriöst tryckeri kan skapa visitkort och trycka kataloger som ger resultat. 

Fånga uppmärksamhet genom att trycka katalog

Tryckta kataloger erbjuder en unik möjlighet att fånga kundernas uppmärksamhet. En välgjord katalog i händerna på potentiella kunder skapar en fysisk närvaro och ett minnesvärt intryck. Med snyggt designade sidor och tydlig produktinformation kan kataloger locka kunder till att utforska företagets produkter och tjänster mer i detalj.

Kataloger kan ge effekt länge

Kataloger är hållbara och kan ligga på ett skrivbord eller i en tidningshylla och fungera som påminnelser om företaget och dess erbjudanden. Genom att använda kataloger som en del av din marknadsföringsstrategi kan företaget öka sin trovärdighet och visa på långsiktig stabilitet.

Stärk ditt varumärke med visitkort

Visitkort är små, men deras effekt är kraftfull. Ett professionellt utformat visitkort skapar ett positivt intryck av företaget och dess tjänster. Visitkortet fungerar som en liten bärbar reklampelare som kan delas ut vid olika tillfällen, vilket hjälper till att bygga förtroende och skapa långvariga relationer.

Visitkort skapar personlig och snabb kontakt

I dagens digitala tid kan det vara frestande att endast förlita sig på e-post och online-kommunikation. Men visitkort ger en personlig touch och gör det möjligt för potentiella kunder att snabbt komma i kontakt med företaget utan att behöva söka efter kontaktuppgifter på nätet.

Välj rätt tryckeri för dina visitkort och kataloger

När du ska trycka kataloger eller visitkort är det viktigt att du får trycksakerna tryckta av ett skicklig tryckeri. Det är viktigt att dina olika trycksaker är utav hög kvalitet och når upp till en hög standard. Det ska exempelvis vara en hög färgåtergivning, tydliga tryck och kvalitativa material. Du vill också kunna ha en smidig dialog med tryckeriet där du kan få till trycksakerna som du vill ha dem. Ett bra tips på ett seriöst tryckeri är Åtta45.

Åtta45 har lång erfarenhet inom tryck och är ett av Sveriges största grafiska företag. De har en hög standard på alla sina trycksaker och har stort fokus på ökad hållbarhet. De använder sig av den senaste tekniken inom tryck och är drivna att ge varje kund bästa möjliga service. När du letar efter ett seriöst tryckeri för dina visitkort och professionell hjälp med att trycka katalog, är Åtta45 redo att hjälpa. 

Visitkort och kataloger som en del av din marknadsföring

Tryckta kataloger och visitkort, av hög kvalitet, har fortfarande en plats i dagens marknadsföringsstrategi. Dessa verktyg erbjuder en fysisk närvaro, hållbarhet och personlig kontakt, vilket gör dem till en effektiv och trovärdig metod för att locka och behålla kunder. Investeringen i professionellt tryckta material ger företag möjlighet att skapa ett starkt varumärke och framgångsrikt förmedla sina budskap till en bredare publik.