Skip to main content
Allt

Navigerar på nätet med Exacta – En användares upplevelse

By 11 juli 2023No Comments

Alla som driver ett företag vet att en stark digital närvaro inte bara är önskvärd – den är helt avgörande. När jag bestämde mig för att uppgradera min verksamhets webbplats stod jag inför en överväldigande mängd val. Men en webbyrå stack ut från mängden: Exacta. Nu vill jag dela med mig av min erfarenhet och varför jag starkt rekommenderar dem till andra.

Varför jag valde Exacta

Exacta är inte bara en webbyrå, de är experter på att bygga en stark digital närvaro. Med över 10 års erfarenhet inom webbproduktion och en bred expertis som omfattar allt från webbdesign och webbutveckling till WooCommerce, SEO, Google Ads och mer, var jag säker på att jag hittat rätt team för mitt projekt.

Resan från projektstart till lansering

Från första kontakten med Exacta var det klart att deras team var mycket professionellt och erfaret. De lyssnade uppmärksamt på mina behov och önskemål, vilket gav mig förtroendet att lämna över webbproduktionen i deras händer. Och jag blev inte besviken – det var en smidig resa från projektstart till lansering, med Exactas team som styrde skeppet med precision och expertis.

Levererar mer än bara en webbplats

En av de saker som jag verkligen uppskattade med Exacta var att de såg bortom bara att bygga en webbplats. De strävar efter att skapa webbplatser som fyller tydliga syften och bidrar till företagets omsättning. Detta återspeglades i deras arbete på min webbplats, där de inte bara levererade en visuellt tilltalande design, utan också säkerställde att den var optimerad för SEO och hade snabba laddningstider tack vare deras premium hosting.

Framgångar med SEO och Google Ads

Som en del av Exactas helhetslösning för digital närvaro, hjälpte de mig även att synas högt på Google. Deras expertis inom SEO gjorde att jag kunde klättra i sökresultaten och nå mina affärsmål. Dessutom tog de hand om allt inom Google Ads, vilket använde avancerad teknik som maskininlärning och AI för att optimera min annonsering. Resultatet? Ökad synlighet och en tydlig ökning av webbtrafiken.

Att jobba med Exacta var en av de bästa besluten jag tagit för min verksamhet. De levererade inte bara en toppklassig webbplats, utan de gav mig också verktygen och stödet jag behövde för att stärka min digitala närvaro och växa min verksamhet. Om du letar efter en webbyrå som förstår ditt företags unika behov och kan leverera resultat, tveka inte – välj Exacta. Jag rekommenderar dem högt och varmt.