Skip to main content

Efter många år av att ha drivit eget företag lärde jag mig vikten av att ha en pålitlig redovisningsbyrå inom ekonomi och logistik. Denna insikt ledde mig till Exacta, och här är min berättelse.

Upptäckten av Exacta

Det var en sen kväll, jag hade precis gått igenom månadens siffror, och kände en tyngd av ansvar. Bokföring, skatter, lönehantering… listan verkade oändlig. Med ett desperat sökande efter en lösning stötte jag på Exacta’s hemsida. Redan vid första anblicken kände jag att detta var ett företag som kunde erbjuda något utöver det vanliga.

Ett Bredare Perspektiv på Ekonomi

Exacta’s hemsida presenterade en helhetslösning – inte bara de traditionella tjänsterna som bokföring och bokslut. Jag upptäckte snart att de också erbjöd:

1. Punktskattshanteringen: För mig, som säljer produkter med särskilda skatter, var detta en game-changer. Med Exacta’s expertis kunde jag vara säker på att skatten hanterades korrekt.

2. Anställningsrådgivning: Anställningsprocessen är mer än att bara välja rätt kandidat. Med Exacta vid min sida kände jag att varje beslut jag fattade var välgrundat.

3. Löpande Redovisning: Med en strukturerad och välplanerad strategi omvandlade Exacta min tidigare röriga redovisning till en sömlös process alltså till löpande redovisning.

4. Och så mycket mer: Från rådgivning till löneberedning, kände jag att varje aspekt av mitt företags ekonomi var i säkra händer.

Lärande från Expertisen

Exacta’s bloggsektion blev snabbt en av mina favoritläsningar. Artiklarna gav mig insikter om ekonomins nyanser, något som var särskilt värdefullt för mig som företagsledare.

Utöver Siffrorna: En Värld av Logistik

Ett annat imponerande drag var Exacta Logistics. Med detta erbjudande kunde jag också se över mina logistikbehov, vilket var som pricken över i:et.

Mötet med Lukas

Men det som verkligen förändrade allt var när jag pratade med Lukas Hågestam Lindell. Med sitt professionella men ändå personliga tillvägagångssätt, förstod han direkt mina behov och skräddarsydde en lösning som passade perfekt. Med Lukas, kände jag att jag hade en partner, inte bara en tjänsteleverantör.

Framåtblick

Sedan mitt första möte med Exacta har min verksamhet blomstrat på sätt jag inte kunde föreställa mig. Att ha rätt stöd inom ekonomi och logistik har gjort att jag kan fokusera på det jag gör bäst – att växa mitt företag.

Jag skulle rekommendera Exacta till varje företagare. Det är inte bara de omfattande tjänsterna de erbjuder, eller den expertis de bär med sig, utan det är framförallt deras engagemang och personliga touch som gör dem oslagbara. Med Exacta vet jag att mitt företags framtid är ljus.