Skip to main content

Era Försäkringar Norden AB har funnits sedan 1997 och är en försäkringsmäklare som fokuserar på företagsförsäkringar och fastighetsförsäkringar i Stockholm. Med över 25 års erfarenhet har vi skapat starka relationer med våra kunder och ser till att de har rätt helhetslösning när det kommer till deras försäkring inom sakförsäkringsområdet.

Ett personligt och tryggt val för din försäkring

Vi på Era Försäkringar Norden AB är experter på företagsförsäkring och fastighetsförsäkring i Stockholm. Våra försäkringsförmedlare arbetar för att ge er trygghet och anpassade lösningar baserade på era specifika behov.

Oavsett om ni behöver en företagsförsäkring eller en fastighetsförsäkring för er bostadsrättsförening, kan ni spara tid och energi genom att låta oss sköta upphandlingen åt er.

Fördelarna med att använda en försäkringsmäklare

När ni anlitar oss som försäkringsmäklare får ni tillgång till en dedikerad kontaktperson som känner till hela försäkringsmarknaden. Vi tar på oss ansvaret för att ni har rätt omfattning och nivå på er försäkring, oavsett om det är en företagsförsäkring eller en fastighetsförsäkring för er bostadsrättsförening.

Vår erfarenhet och kunskap om försäkringsmarknaden hjälper oss att förhandla fram de bästa villkoren för er försäkring.

Kostnadseffektivt och förmånligt

Ett vanligt missförstånd är att anlita en försäkringsmäklare skulle innebära en högre försäkringskostnad. Detta är dock inte fallet. Vi arbetar gentemot en förmedlingsprovision, vilket innebär att er försäkringskostnad aldrig kommer att bli högre än om ni vänder er direkt till ett försäkringsbolag.

Genom att anlita oss får ni alltså tillgång till en dedikerad kontaktperson och bättre förhandlingskraft utan att behöva betala mer för er försäkring.

Kontakta oss idag för mer information om hur ni kan få bättre försäkringar för företaget eller organisationen.